Cazurile noastre

Ortodontie

Cazul nr.1 de ORTODONTIE
cazul 1 de ortodontie  bistrita nasaud
Cazul nr 2 de ORTODONTIE
cazul 2 de ortodontie  bistrita nasaud
Cazul nr.3 de ORTODONTIE
cazul 3 de ortodontie  bistrita nasaud
Cazul nr.4 de ORTODONTIE
cazul 4 de ortodontie  bistrita nasaud
Cazul nr.5 de ORTODONTIE
cazul 5 de ortodontie  bistrita nasaud
Cazul nr.6 de ORTODONTIE
cazul 6 de ortodontie bistrita nasaud

Cazul nr.7 de ORTODONTIE

 

Cazul nr.8 de ORTODONTIE

 Cazul nr.9 de ORTODONTIE

Cazul nr.10 de ORTODONTIE

Cazul nr.11 de ORTODONTIE

Spre deosebire de celelalte cazuri prezentate, de această dată s-a aplicat un aparat fix segmentar (cu întindere redusă, care nu a interesat toţi dinţii dintr-o arcadă) la o pacientă în vârstă de 8 ani. În general, aparatele fixe sunt aplicate odată cu debutul dentaţiei permanente când nu mai sunt prezenţi dinţi de lapte pe arcade. În unele cazuri însă se preferă aplicarea unor dispozitive colate pentru rezolvarea unor malpoziţii dentare izolate în cadrul unei arcade. Avantajele acestor dispozitive faţă de aparatele mobilizabile tradiţional indicate acestei grupe de vârstă sunt: volumul lor mult mai redus, acomodarea mult mai uşoară a pacientului, rezolvarea cazului într-un timp mult mai scurt.

 

Cazul nr.12 de ORTODONTIE

În acest caz pacientul prezintă o înghesuire frontală în ambele arcade cu angrenaje inverse şi o tendinţă clară spre prognatism mandibular a bazelor osoase. Cazul a fost parţial rezolvat, pacientul nedorind aparat fix şi în arcada inferioară. Rezultatele au fost satisfăcătoare după aprecierea noastră.

 

 

Cazuri de Stomatologie Generala

Cazul nr.1 de Stomatologie Generala
cazul nr. 1 de stomatologie generala bistrita-nasaud
Cazul nr.2 de Stomatologie Generala
cazul nr.2 de stomatologie generala bistrita-nasaudCazul nr.3 de Stomatologie GeneralaLucrare de ceramică pe suport de oxid de zirconiu